Rendőrök gázoltak el egy férfit a Nyugati pályaudvarnál

MTI
2017. 08. 06. 14:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nyugati pályaudvar előtti villamosmegálló évek óta kritikus közlekedési pont azok miatt a gyalogosok miatt, akik nem használják a közeli felszíni gyalogátkelőt vagy az aluljárót, hogy átjussanak a pályaudvarhoz. Vasárnap kora délután is egy balesetről számolt be a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese: egy rendőrautó ütött el egy férfit a Nyugatinál.

Bartha Károly tájékoztatása szerint a Készenléti Rendőrség két járőre teljesített szolgálatot a környéken, a Teréz körúton haladtak autójukkal, amikor a Nyugati pályaudvarnál átugrotta a villamosmegálló korlátját egy férfi, és át akart szaladni az úttesten. A rendőrök nem tudták elkerülni az ütközést. A férfi eszméletlen volt a baleset után. Állapotáról Tóth Karolina, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese elmondta, hogy az elütött 30 év körüli férfi fejsérüléssel került kórházba.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.