Sav égetett össze egy nőt a 31-es buszon, a BKV nyomoz

MN
2017. 08. 24. 14:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vizsgálatot indított a BKV egy panasz miatt, amely szerint egy utas égési sérüléseket szenvedett egy buszon, mert az ülés valamilyen maró anyaggal volt leöntve, írja az MTI.

Az eset augusztus 15-én történt , az érintett nő este az Örs vezér terén szállt fel a 31-es buszjáratra. Leült, ám rövid időn belül iszonyatos, égő fájdalmat érzett combjánál, bőrének felhámrésze pedig szabályosan összeégett valamilyen savszerű, az ülést átitató folyadék hatására.

A sértett a BKV-figyelő blognak  számolt be először a történtekről, és jelezte azt is, hogy kártérítési pert indít a közlekedési társaság ellen, mert a sérülései miatt egy időre mindkét mellékállásából kiesett. A BKV az üggyel kapcsolatban jelezte, vizsgálják az eset körülményeit és  azt is, hogy a vállalat érintettsége fennáll-e.

A társaság szerint 2016-tól máig néhány esetben tettek olyan bejelentést utasok, hogy az ülésen valamilyen folyadékba ültek bele, egy utas pedig orvoshoz fordult a történtek miatt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.