Több kilométeres a torlódás Hegyeshalomnál

Lassabb áthaladásra kell számítani a határátlépési pontnál.

MN
2017. 08. 12. 10:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az erős forgalom miatt torlódik a személygépjármű-forgalom a hegyeshalmi határátlépési pont közelében – írja a Police.hu.

A tájékoztatás szerint a személygépjármű-forgalomban szombaton délre 3,5 kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópályán, a közlekedőknek a határátlépési pontnál történő lassabb áthaladásra kell számítaniuk.

A rendőrség arra kéri a gépjárművezetőket, hogy az Ausztriába történő határátlépéshez – lehetőség szerint – válasszák az 1. számú főúton a miklóshalmi, az M15-ös autóúton a rajkai, illetve a soproni határátlépési pontokat, és indulás előtt tájékozódjanak a rendőrség honlapjának határinfó oldalán.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.