Új elnökségi tagok a Momentumban

A néhány hete lemondott Pottyondy Edina és Kádár Barnabás megüresedett helyét kellett betölteni.

Hírösszefoglaló
2017. 08. 19. 14:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A néhány hete lemondott Pottyondy Edina és Kádár Barnabás helyére Dukán András Ferencet és Cseh Katalint választotta be a küldöttgyűlés szombaton a Momentum Mozgalom elnökségébe – írta meg a Hvg.hu. Dukán András Ferenc négy éve dolgozik tanárként, matematikát és etikus vállalkozói ismereteket tanít. 2016 tavasza óta a Momentum közösségének tagja. Eddig a párt oktatási programján dolgozott, illetve a csepeli alapszervezetet vezette. Cseh Katalin szülész-nőgyógyász rezidens, emellett Hollandiában egészségügyi közgazdaságtan szakon végzett. A Momentum alapítójaként 2015 óta a szervezet tagja. Az elmúlt fél évben a Momentum egészségügyi programján dolgozott, emellett a párt nemzetközi kapcsolatainak kiépítését segítette.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.