Vajnának is megtetszhetett a Rogánt és Habonyt helikoptereztető cég

Negyedik házassági évfordulójuk alkalmából kísértetiesen hasonló géppel vitte repülni feleségét a filmügyi biztos.

MN
2017. 08. 18. 20:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Negyedik házassági évfordulójuk alkalmából helikopterrel vitte repülni Vajna Tímeát Andy Vajna filmügyi kormánybiztos, aki egyébként MKB-hitelből vásárol be a legfrissebb hírek szerint – vette észre a Hír TV. A cikkben Instagram-fotókat és egy videót mutattak, azokat azóta eltávolította oldaláról Vajnáné.

A helikopter megszólalásig hasonlít arra a gépre, amivel Rogán Antal bulibáróként, a puritán elvekről szóló ígéreteit semmibe véve egy hétvégi celebesküvőre ment, majd a mándoki kastély elnöki lakosztályában hajtotta álomra a fejét.

Sőt, amikor magánrepülővel érkezett a Liszt Ferenc repülőtérre Habony Árpád és Demján Sándor Makaóból, Habonyt ugyanaz a cég vitte el, amelyik Rogán Antalt és családját a szabolcsi lakodalomba.

A lajstromjel alapján a gép tulajdonosa a Fly-Coop Kft. A cég a friss mérlegadatok alapján remek évet zárt tavaly, csaknem ötszörösére nőtt az adózott jövedelme, mint azt a Célpont című műsorunk kiderítette.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.