A családjáról megfeledkezve menekült az újságírók kérdései elől Rogán Antal

Felesége szólt utána a propagandaminiszternek.

MN
2017. 09. 02. 14:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kötcsei Polgári Pikniken jelen lévő Hír TV  stábja rögzítette, majd Facebook-oldalán közzé is tette azt a jelenetet, ahogyan az érkező Rogán Antal próbálta lerázni magáról az újságírókat, és kitérni kérdéseik elől. 

A propagandaminisztert annyira csak ez a cél vezérelte, hogy eközben megfeledkezett Rogán Cecíliáról és kisfiáról, akik utána kullogtak.

A felvételen jól hallható, amint Rogán Cecília „Tóni, ne hagyj már itt, légy szíves!” felkiáltással hívta fel ura figyelmét a tarthatatlan helyzetre. Ezt követően Rogán az újságíróknak adott leckét az illemből, udvariasságra intve őket. A család, és Rogán Cecília tepsi süteménye végül szerencsésen bejutott a rendezvény helyszínére. 

„Ön szerint a plakáttörvényen kell szigorítani? Kiskapuzik ön szerint bárki? „Hogy áll a médiával kapcsolatos háború?” – a néhány másodperces jelentben ezekre a kérdésekre szerettek volna válaszokat kapni a média munkatársai, de hiába.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.