Alig két hónap után távozott a Zoom.hu főszerkesztője

Közös megegyezésel távozott Zappe Gábor, a júliusban újraindult Zoom.hu főszerkesztője.

Pintér Bence
2017. 09. 07. 17:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közös megegyezéssel távozott posztjáról Zappe Gábor, az alig két hónapja újraindult Zoom.hu főszerkesztője – derült ki a portálon közzétett közleményből. Tarjányi Péter lapjának vezetését az utód kijelöléséig a lap hírigazgatója, Murányi András veszi át, aki a tavaly bezárt Népszabadság utolsó főszerkesztője volt.

„A jelenleg tesztüzemben működő lap fejlesztései továbbra is gőzerővel zajlanak, miként a cél is változatlan: a Zoom.hu idővel a digitális hírpiac öt meghatározó szereplője közé akar tartozni. Az újság elindításában jelentős szerepet játszó Zappe Gábornak köszönöm eddigi munkáját, és sok sikert kívánok neki” – írta Tarjányi Péter a közlemény szerint.

Zappe Gábor korábban az Indexnél a politikai rovat vezetője, majd később főszerkesztő-helyettes volt, később a Port.hu, a Velvet és a Dívány szerkesztőségeinek munkáját irányította.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.