Gémesi György pártjával fog össze az LMP

A szövetségről a szeptember végi kongresszuson fognak szavazni.

MN
2017. 09. 13. 9:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az együttműködésen túl programjukat is közösen írja az LMP és a tavasszal megalakult Új Kezdet párt. Szél Bernadett a Hír TV reggeli műsorában azt mondta: azért Gémesi György pártjával fogtak össze, mert a két párt nagyon hasonló értékrendet vall és az irányváltásban is egyetértenek.

Az LMP miniszterelnök-jelöltje hozzátette, a szövetségről az LMP szeptember végi kongresszusán fognak szavazni. „Logikus az, hogy ha szövetségben vagyunk, akkor a programunk is olyan, ami harmonizálva van” – jelentette ki.

„Nem spoilerezek talán nagyon, ha elmondom, hogy kiváló oktatásra van szükség, működő egészségügyre, olyan bérrendszerre, amely bérrendezést hajt végre, és mondjuk, nem elvesz a közszférának az amúgy is nagyon alacsony béreiből, amit, ugye, most láthattunk” – fogalmazott Szél Bernadett. Hozzátette: az egésznek az alapja a korrupciós gépezet megállítása, mert pillanatnyilag „szétfolyik a magyar adófizetők pénze”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.