időjárás 14°C Eufrozina , Kende 2022. szeptember 25.
logo

Gémesi György pártjával fog össze az LMP

MN
2017.09.13. 09:56

A szövetségről a szeptember végi kongresszuson fognak szavazni.

Az együttműködésen túl programjukat is közösen írja az LMP és a tavasszal megalakult Új Kezdet párt. Szél Bernadett a Hír TV reggeli műsorában azt mondta: azért Gémesi György pártjával fogtak össze, mert a két párt nagyon hasonló értékrendet vall és az irányváltásban is egyetértenek.

Az LMP miniszterelnök-jelöltje hozzátette, a szövetségről az LMP szeptember végi kongresszusán fognak szavazni. „Logikus az, hogy ha szövetségben vagyunk, akkor a programunk is olyan, ami harmonizálva van” – jelentette ki.

„Nem spoilerezek talán nagyon, ha elmondom, hogy kiváló oktatásra van szükség, működő egészségügyre, olyan bérrendszerre, amely bérrendezést hajt végre, és mondjuk, nem elvesz a közszférának az amúgy is nagyon alacsony béreiből, amit, ugye, most láthattunk” – fogalmazott Szél Bernadett. Hozzátette: az egésznek az alapja a korrupciós gépezet megállítása, mert pillanatnyilag „szétfolyik a magyar adófizetők pénze”.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.