Holtan talált kamaszlány: elfogták a gyilkost?

Bilincsbe vertek több fiatalt.

MN
2017. 09. 04. 18:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több fiatalt is bilincsben kísértek be az ózdi rendőrkapitányságra a Borsodnádasdon holtan talált, 17 éves lány ügyében – állítja az Ózdi Városi Televízió hírműsora. Az Ózdi Krónika szerint ma kora délután is helyszíneltek az illetékes szervek: egy közeli erdős részen, valamint egy romos épületben is kutattak nyomok után.

A fiatal lány emléke előtt ma este nyolc órakor Borsodnádasdon gyertyagyújtással tisztelegtek családtagjai, rokonai, barátai.

Lapunk megkereste a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletét arról érdeklődve, van-e már gyanúsított. Bár a rendőrség az Ózdi Krónika híreit nem erősítette meg, de azt elárulta, hogy a hatóság széles körű adatgyűjtést végzett, nagy létszámban hallgattak ki tanúkat, a nyomozást pedig jelenleg is, vagyis az esti órákban is nagy erőkkel folytatják. Az Ózdi Krónika azon értesülését pedig, amely szerint a lány holttestét ruha nélkül találták meg, a hatóság nem cáfolta. A rendőrség kedd reggelre ígért részletesebb tájékoztatást.

Az üggyel kapcsolatban itt találják összefoglaló írásunkat. 

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.