Napokon belül meglesz a Soros-konzultáció menetrendje

Nemcsak kérdezni, tájékoztatni is fogják az embereket a „Soros-tervről” – mondta Halász János.

MTI
2017. 09. 15. 9:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halász János, akit a velencei kihelyezett frakcióülés legfontosabb témáiról kérdeztek, azt mondta: múlt héten az Európai Bíróság döntött a kvótaperben, ezután Brüsszel gyorsuló tempóban kezd hozzá a „Soros-terv” végrehajtásához, felgyorsítaná a betelepítést, állandó mechanizmust hozna létre, minden évben újabb bevándorlókat hozna be Európába, akiket kötelező jelleggel osztana szét a tagállamok között.

A szóvivő kijelentette, hogy „Soros György pont ugyanerről beszélt, Brüsszel ezt akarja végrehajtani”. A kormány küzd ez ellen, mert szerinte nem lehet végrehajtani – hangsúlyozta –, és a küzdelemnek nagyon fontos része lehetőséget adni minden magyar embernek arra, hogy elmondhassa véleményét a „Soros-tervről”, ezért kell nemzeti konzultációt tartani.

Hozzátette: hamarosan elindul a konzultáció, amelynek napokon belül kidolgozzák a tervét, menetrendjét. Voltak már nemzeti konzultációk, egyszerre papíralapúak és elektronikusak, és tájékoztatást is tartalmaztak, ezért kéri a Fidesz-frakció, hogy „a magyar embereket tájékoztassák és kérdezzék is meg a Soros-tervről”.

Halász János jelezte: a kvótaperben született döntés után a kormány tovább küzd azért, hogy továbbra se lehessen a magyarok feje felett dönteni arról, ki jöjjön be az országba. Ehhez járulhat hozzá a nemzeti konzultáció, mert – mondta – ebben a harcban szükség lesz a magyar emberek támogatására.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.