Nem kapnak enni a próbaidős rendőrök a határon?

A Független Rendőr Szakszervezet főtitkára szerint saját pénzből kell fizetniük az étkezésüket.

MN
2017. 09. 13. 10:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Saját pénzből kell fizetnie az étkezését a déli határra vezényelt, nagyjából ötszáz próbaidős rendőrnek – mondta a Független Rendőr Szakszervezet főtitkára a Hír TV reggeli műsorában. Pongó Géza hozzátette: a szakszervezethez még a szülőktől is felháborodott levelek érkeztek, ezért minden területen segíteni próbálják a fiatal rendőröket.

„Azt, hogy étkeztetésben nem részesülnek, és amit kapnak is esetleg, azt a saját zsebpénzükből, illetve jövedelmükből kell megoldani, úgy gondolom, hogy ez nem elfogadható. A Független Rendőr Szakszervezet úgy ítéli, hogy az Országos Rendőr-főkapitányságnak lépnie kell abban, hogy ha szabályzókat kell módosítani, akkor igenis előterjesztéseket kell erre tenni, és legalább a napi háromszori étkeztetést biztosítani kell az ifjú rendőrök számára is” – jelentette ki.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.