Szél Bernadett lehet az LMP miniszterelnök-jelöltje

„Érzem magamban az erőt, az eltökéltséget és az elkötelezettséget is” – szögezte le.

MN
2017. 09. 04. 18:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szél Bernadett az ATV Egyenes beszéd című műsorában bejelentette, hogy ő lehet az LMP miniszterelnök-jelöltje. Hozzátette: az országos elnökség támogatja a miniszterelnök-jelöltségét, a végleges döntést a kongresszus fogja meghozni.

Kiemelte, hogy az ellenzék teszetosza politizálása tette fel az i-re a pontot, tartott attól, ha nem lép, akkor elúszik a jövő évi választás. „Érzem magamban az erőt, az eltökéltséget és az elkötelezettséget is” – szögezte le.

Szél Bernadett az adásban vitára hívta a miniszterelnök-jelölteket. „Akár ebben a stúdióban, hozzunk ide székeket, nem füstös szobákban kell a dolgokat megbeszélni” – fogalmazott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.