Új idők: Az MSZP támadja az LMP-t Ron Werber miatt

Az MSZP-t egykor kormányra segítő Ron Werber napjainkban már szálka a szocialisták szemében.

MN
2017. 09. 14. 14:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meglehetősen váratlan eszközzel reagált az MSZP a tőlük korábban távozó, majd az LMP-be átigazoló Demeter Márta csütörtökön a Magyar Narancsban megjelent interjújára, melyben a szocialistákat „feltűnő hallgatással” gyanúsította több ügyben, többek között a letelepedési kötvényprogram kapcsán.

A szocialisták válaszul felszólították a nemzetbiztonsági ügyekben jártas Demeter Mártát, hogy amennyiben bűncselekményről van tudomása, tegyen feljelentést. A válaszuk meglepően folytatódik:

Amennyiben viszont Demeter Márta nem tesz feljelentést, azzal azt bizonyítja, hogy az MSZP-t érintő megalapozatlan vádjait Ron Werber első kampánytanácsaként hangoztatta. Ebben az esetben Demeter Mártának bocsánatot kell kérnie attól az MSZP-től, amelynek a jelenlegi mandátumát is köszönheti.

Ron Werber kampánytanácsadó – kisebb meglepetésre – a közelmúltban kötött megállapodást az LMP-vel. Korábban az MSZP 2002-es kampányának kreatív szakembere volt, a fideszes emlékezet viszont a gyűlöletkampány hazai elterjesztőjeként őrizte meg, többek között a 23 millió románnal való gyurcsányi fenyegetőzés miatt a kettős állampolgárságról szóló kampány alatt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.