BKK: Fennakadások vannak a közösségi közlekedésben

A Budapesti Közlekedési Központ szerint a viharos időjárás több közösségi járat közlekedésében fennakadásokat okoz.

MTI
2017. 10. 29. 15:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerint a viharos időjárás több közösségi járat közlekedésében fennakadásokat okoz. A közlés szerint a gödöllői HÉV (H8-as) egy vágányon közlekedik Cinkota és Kerepes között.

A 36-os autóbusz módosított útvonalon jár Pestszentlőrinc-vasútállomás irányában a Thököly út és a Baross utca megállót nem érintve. A 168E autóbusz módosított útvonalon jár, de megállót nem hagy ki.

A szeles időjárás miatt a Libegő nem üzemel.

Elképesztő erejű vihar vonul végig Európán a téli hidegfront előfutáraként: az esővel kísért, hatalmas erejű széllökések átsöpörnek Németországon Lengyelországon és Csehországon, majd némiképp csillapodva áthaladnak Szlovákia és Magyarország területén is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.