Orbán Viktor helyretette Navracsics Tibort

A kormányfő szerint az uniós biztos rosszul tudja: az EB munkatervében szerepel a Soros-terv.

MN
2017. 10. 09. 13:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Én tudom jól. Az Európai Bizottság a Soros-tervet hajtja végre. Azaz Navracsics Tibor téved” – nyilatkozta az Atv.hunak Orbán Viktor miniszterelnök annak kapcsán, hogy Navracsics Tibor uniós biztos kétszer is azt mondta, az Európai Bizottság munkatervében nem szerepel a Soros-terv, nem azt hajtják végre, ilyenről ő nem tud.

Ez azért is figyelemreméltó, mert a kormány erre alapozza az újabb, Soros-terv-ellenes nemzeti konzultációt. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes erről vasárnap azt mondta, Navracsics Tibornak kellene a legjobban tudnia, hogy a kollégái és a környezete, emberek és szervezetek is, „nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is”.

A parlament hétfői ülésén egyébként Aradszki András kereszténydemokrata politikus egyenesen a sátánhoz hasonlította a milliárdos üzletembert. Napirend előtti felszólalásában úgy fogalmazott: a sátán legnagyobb csapása a családok elleni csapás lesz, amelynek jelei már láthatók az egyneműek házassága, az abortusz és a genderelmélet terjedésében is. Mint mondta, a rózsafüzér a legerősebb fegyver a gonosz ellen, amit Soros György is meg fog tapasztalni.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.