Az interneten toboroz jelölteket a külföldön élő magyarok pártja

Az Európai Alternatíva Párt Emmanuel Macron francia elnök pártjának módszerét másolná le.

MN
2017. 11. 20. 21:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újszerű módszerrel, interneten keres jelölteket a 2018-as választásra az Európai Alternatíva Párt, amely önmagát a külföldön élő magyarok pártjaként határozza meg. Az ötlet nem példa nélküli, Emmanuel Macron francia elnök pártja, az Előre (En Marche!) is hasonló módszerrel toborzott jelölteket. Az Európai Alternatíva Párt szerint ezzel lehetőséget biztosítanának a világ minden pontján élő magyaroknak, hogy bekapcsolódjanak Magyarország ügyeibe.

A párt abban bízik, hogy mind a 106 körzetben jelöltet fog állítani, és olyan képzett, nemzetközi kapcsolatrendszerrel rendelkező jelöltjei lesznek, akik érdemben hozzájárulhatnak Magyarország fejlődéséhez. A külföldön élő jelöltek minden tekintetben függetlenek lennének a kormánytól, így „nem félnének vállalni a véleményüket”. A párt egyébként azt állítja, egyedüliként nem fogad el állami kampánytámogatást, hanem a külföldön élő magyarok adományaiból fedezi a kampányát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.