Bántalmazott vak zenész: Ez a fajta gyűlöletkeltés nem egészséges

Weszely Ernő harminc évvel ezelőtt játszott Soros Györgynek is. A művész részletesen mesélt az őt ért atrocitásról. Videó.

Kovacsik Ágnes
2017. 11. 09. 8:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Soros György kérte, hogy játsszam el neki a Stella by Starlightot. A neve akkor még nem mondott semmit, egy vendég volt, akit ki tudtam elégíteni a játékommal” – elevenítette fel kameránk előtt Weszely Ernő vak zongora- és harmonikaművész azt a harminc évvel ezelőtti történetet, amikor eljátszotta a mai kormány első számú közellenségének a kedvenc dalát.

A III. kerületben nagy népszerűségnek örvendő művész részletesen elmondta bántalmazásának körülményeit és azt is, mi a véleménye a nemzeti konzultációról.

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.