Bevezetné az eurót a Jobbik

Szeretnénk bevezetni az eurót – mondta a GKI Gazdaságkutató üzleti konferenciáján Varga-Damm Andrea, a Jobbik szakértője.

MN
2017. 11. 22. 16:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szeretnénk bevezetni az eurót - mondta a GKI Gazdaságkutató üzleti konferenciáján Varga-Damm Andrea, a Jobbik szakértője. Ennek pragmatikus oka van, a szerződéseket be kell tartani – fűzte hozzá. Magyarország már csak egyetlen kritériumot nem teljesít, az államadósságét, de ezt az EU rugalmasan kezeli. Nem szeretnénk, ha ez a folyamat elhúzódna – fejtegette, hozzátéve, hogy a 2018-as választások után egy-másfél évvel csatlakoztatná a Jobbik Magyarországot az ERM II árfolyamrendszerhez – tudósít a Hvg.hu.

 

###HIRDETES###

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.