Egy offshore cég is jól járt a kvótakampánnyal

Luxemburgi vállalkozáson keresztül vásárolt hirdetési felületeket a Miniszterelnöki Kabinetiroda.

MN
2017. 11. 30. 12:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy luxemburgi vállalkozáson keresztül vásárolt hirdetési felületeket a Volán-társaságoktól Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodája – írja a Hír TV.

A szocialista Harangozó Tamás érdeklődött azokról a kvótanépszavazásos reklámokról, amelyeket a távolsági buszokon helyeztek el. Az ellenzéki politikus megtudta, hogy a luxemburgi vállalkozás az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó TV2-höz is köthető, a cég a hirdetési felületeket féláron vehette meg az állami közlekedési vállalatoktól.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Rogán Antaléktól mennyi közpénz kerülhetett az offshore-lovagokhoz, akik ellen egyébként Orbán Viktor már a 2010-es választási kampányban hadat üzent.

„Itt szemmel láthatóan úgy szervezték ki ezt az üzletet, hogy valaki nyerészkedjen egyrészt, másrészt meg eltüntessék a nyomait annak, hogy ez hogy történt” – nyilatkozta Harangozó Tamás.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.