Fogászati klinika lesz a pécsi orvosi karral szemben

Azon a telken, amely nem is olyan rég még Tiborcz István ismerősének a tulajdonában állt.

MN
2017. 11. 10. 11:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fogászati klinika épül a pécsi orvosi karral szemben, azon a telken, amely nem is olyan rég még Tiborcz István ismerősének a tulajdonában állt – írja a Szabad Pécs

Mindezt pénteken a Pécsi Tudományegyetem (PTE) kancellárja jelentette be egy sajtótájékoztatón, ahol az új pécsi orvosi kari elméleti tömb építéséről szóló szerződést írták alá az egyetem és a nyertes építő cég.

Jenei Zoltán, a PTE kancellárja úgy fogalmazott, hogy reményei szerint az orvosi kar új elméleti tömbjének építésével párhuzamosan a volt lovarda területén el tudják kezdeni építeni az új pécsi fogászati klinikát. A telket az állam vásárolja meg, és a PTE lesz a kezelője. Az új elméleti tömb ötszintes lesz, és harminc hónap alatt készül el. Az építési közbeszerzést a ZÁÉV Zrt. nyerte el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.