Iskolaidőben tartott előadást végzős diákoknak az államtitkár

Cseresnyés Péter szerint nem furcsa, hogy tanítási időben ad elő a gimnazistáknak.

MN
2017. 11. 10. 19:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nem tartom furcsának, hogy a gyerekek a közélet iránt érdeklődnek” – mondta az RTL Híradójának Cseresnyés Péter munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár, aki a nagykanizsai Mező Ferenc Gimnázium végzőseinek tartott előadást tanítási időben.

Az intézmény igazgatója szerint nem ők szervezték az eseményt, amelynek az aktuális vidékfejlesztési kérdések volt a témája. Az államtitkár a Híradó kérdésére, hogy a diákok miről is faggatták, nem volt hajlandó érdemben válaszolni, annyit mondott, kérdezzék meg a tanulókat.

A fenntartó Kliket hiába kereste az RTL, nem válaszolt a csatorna kérdésére. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint a politikának nincs helye az iskolában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.