Juhász elbeszélgetne Fekete-Győrrel, hogy mégse verjék teljesen szét az ellenzéket

A választás kimenetelét a választási matematika nevű tudományág alapján lehet megbecsülni – írja az Együtt elnöke.

MN
2017. 11. 02. 14:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Kérlek, üljünk le beszélgetni arról, hogy mi az értelme egymás ellen indulni a választásokon” – kezdi a Facebookon közzétett nyílt levelében Juhász Péter. Az Együtt elnöke szerint régóta hangoztatott meggyőződése, hogy „nem lesz kormányváltás, ha olyan emberek egymás ellen indulnak, akik ugyanazért küzdenek. Ez ugyanis a Fidesz kottája, ez a centrális erőtér politikája.”

„Remélem, abban egyetértünk, hogy Rogánt és az összes fideszes képviselőt mihamarabb le kell váltani. Nekem ez a célom. Bízom benne, hogy neked is” – folytatja Juhász, felkérve momentumos kihívóját: üljenek le a nyilvánosság előtt mindezt megbeszélni.

„Ismertesd álláspontodat, mondd el, hogyan lesz Budapest 1. számú választókerületében leváltva a Fidesz azzal a stratégiával, amit követsz. Ez nem csak engem érdekel, hanem nagyon sok választót is. Ezért írok neked, és ezért kérlek, hogy nevezz meg egy helyszínt és egy időpontot, hogy megbeszéljük ezt a nyilvánosság előtt.”

A Momentum Mozgalom kedden hirdette ki jelöltjei névsorát, ebből kiderül: mind a 106 egyéni választókerületben indítanak valakit. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.