Ketten súlyosan megsérültek a Fradi-meccsen kitört verekedésben

Fradisták verekedtek fradistákkal a Ferencváros–DVSC találkozó szünetében.

MN
2017. 11. 04. 20:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 24.hu arról számolt be, hogy fekete csuklyás, maszkos Fradi-szurkolók támadtak rá két szintén fradista társukra a Ferencváros–DVSC-mérkőzés szünetében. Utóbbiak közül az egyik súlyos koponyasérülést szenvedett, és a szeme is súlyosan megsérült.

Információk szerint a konfliktus a Ferencvárosnak az új stadiont eddig nem látogató B-közepe és a bojkott idején a helyükbe lépő, Kubatov Gábor rendszabályait elfogadó Halhatatlanok között alakult ki. Többen arról számoltak be, hogy utóbbiak kápója, azaz vezérszurkolója kést rántott, ezt követően részesült kiadós verésben.

Az Index megkereste a rendőrséget, és a következő választ kapta: „Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. november 4-én 16 óra 20 perc körül Budapesten a IX., Üllői úton található stadionban, egy labdarúgó-mérkőzés szünetében a szurkolók között eddig tisztázatlan okból verekedés tört ki. A verekedés során az elsődleges információk szerint egy ember könnyebben, kettő pedig súlyosan megsérült. Az eset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.”

Az ügyben közleményt adott ki a Ferencvárosi Torna Club is.

„Az FTC a rendőrséggel együttműködve mindent megtesz az ügy tisztázása érdekében. Az eljárás befejezésééig felfüggeszti az összes érintett szurkoló kártyáját. Nagyon sajnáljuk, ami történt. Az elmúlt három évben, amióta átadtuk a stadiont, ilyen még nem fordult elő.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.