Lerobbant egy Alstom szerelvény az M2-es metróvonalon

A BKV vezérigazgatója szerint ebből is látszik, hogy nem csak a felújított vagy a régi metrókocsik tudnak elromlani.

MN
2017. 11. 02. 10:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M2-es metró helyett pótlóbusz járt a Deák Ferenc tér és az Örs vezér tere között járműhiba miatt csütörtök délelőtt mintegy fél óráig – derült ki a Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatásából.

Az esetről Bolla Tibor, a BKV elnök-vezérigazgatója is beszámolt Tarlós István sajtótájékoztatóján. Mint mondta, egy új Alstom szerelvény hibásodott meg, és kihúzták az alagútból. Bolla kijelentette: ebből is látszik, hogy nem csak a felújított vagy a régi metrókocsik tudnak elromlani. Kérdésre válaszolva később még annyival egészítette ki az információt, hogy a jármű elakadt az alagútban, egyszerűen nem ment tovább, a szakemberek most vizsgálják, hogy mi történt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.