Nem kapcsolják ki az áramot karácsonykor

A lakossági ügyfeleknek ez lesz az E.ON ajándéka az ünnepre.

MN
2017. 11. 29. 10:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az E.ON csoport idén is felfüggeszti a tartós számlatartozások miatti kikapcsolásokat a lakossági ügyfeleknél 2017. december 15-től 2018. január 7-ig – adta hírül a Hvg.hu a cég szerdai közleményére hivatkozva.

A moratórium a 63 napot meghaladó tartozás miatti kikapcsolásokat érinti, de nem érinti a más energiakereskedővel szerződött, illetve a nem lakossági ügyfeleket.

Az áramszolgáltató így akarja biztosítani, hogy az év végi ünnepi időszakban minden ügyfelénél biztosított legyen a villamosenergia-ellátás.

Korábban az NKM Nemzeti Közművek Zrt. is bejelentette, hogy nem kapcsolják ki a gázt senkinél december 16-a és január 7-e között. A moratórium pedig nemcsak a védett fogyasztókra, de a 60 napon túli számlatartozást felhalmozó lakossági ügyfelekre is vonatkozik. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.