Orbán Viktor vejével iszogatott Lázár János a belvárosban

Nem tudjuk, miről beszéltek, de a dolog érdekesebb annál, hogy két viszonylag ismert ember találkozott.

MN
2017. 11. 07. 19:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Azonnali szúrta ki kedd este a belvárosi Börze étteremben Lázár Jánost, a Miniszterelnökséget vezető minisztert, amint éppen a kormányfő vejével, Tiborcz Istvánnal iszogatott. Láthatóan nem próbáltak elbújni, az ajtó mellé, az ablakba ültek. Lázár előbb távozott, és Tiborcz fizetett.

Bár a beszélgetés témájáról csak találgatni lehet, a dolog egy kicsit érdekesebb annál, hogy két viszonylag ismert ember találkozott. Bár Lázár jövőre saját állítása szerint visszavonul a kormányzati munkától, jelenleg még ő a fő felelőse az uniós támogatásoknak.

Ezek azok a források, amelyekből Tiborcz korábbi cége, az Elios Innovatív Zrt. több milliárd forint értékben nyert el EU-s finanszírozású közvilágítási projekteket. Mivel az Elios legtöbbször versenytárs nélkül nyert, az ügyben az EU csalás elleni hivatala, az OLAF is vizsgálódik. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.