Simicska: Öngyilkosnak tart engem?

Lapunk tulajdonosa szerint a miniszterelnök elleni információk kiteregetése felérne egy öngyilkossággal.

MN
2017. 11. 28. 18:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Érdekes feltételezés, de egyet mondanék: öngyilkosnak tart engem?” – közölte az RTL Híradójában Simicska Lajos arra a kérdésre, hogy van-e atombomba a kezében, amellyel meg tudja buktatni Orbán Viktort.

Az RTL annak kapcsán kereste meg Simicskát, hogy kedd reggel a kormány egyik nemzeti konzultációs plakátjára az általa elhíresült, a miniszterelnököt szidalmazó feliratot festett. Mint mondta, bosszantotta a hazug és álságos kampány, ezért nyilvánított véleményt.

A híradóban Simicska ugyanakkor azt is elmondta, atombombák nincsenek ebben az országban, folyamatok vannak a politikában. Arról is beszélt, hogy ezt az országot csak emberek tudják megváltoztatni.

Lapunk tulajdonosa szerint Orbán Viktor maffiaállamot épített ki, lebontotta a demokráciát, de ebben neki is személyes felelőssége van.

A miniszterelnök egyik legjobb barátját, Mészáros Lőrincet pedig egy tehetségtelen senkinek tartja: „Mindig is az volt, és az is marad” – fogalmazott az ezzel kapcsolatos kérdésre Simicska Lajos.

Simicska korábban az Atv.hu-nak is azt mondta, hogy már 2014-ben, a választás után úgy látta, nem demokratikus irányba mutatnak a kormány intézkedései. Arról beszélt, hogy a miniszterelnök elmondta neki, milyen tervei vannak a következő négy évre, amelyekkel Simicska Lajos nem értett egyet, és közölte Orbánnal, hogy ebben nem tud részt venni.

„Ehhez tartom magam mind a mai napig” – hangsúlyozta Simicska, hozzátéve, hogy a kormányfő erre megrántotta a vállát, és azt reagálta: „Értsd meg, Lajos, másodszor van kétharmadom, és ezt most muszáj megpróbálnom!” Simicska Lajos ekkor felhívta a miniszterelnök figyelmét arra, hogy nem ebben állapodtak meg.

Az ATV riporterének felvetésére, hogy létezik-e az a titkos fegyver, amivel megbuktatható Orbán Viktor, Simicska Lajos értetlenségének adott hangot. A vállalkozó szerint abból nem következik az Orbánt megbuktató titkos fegyver léte vagy nem léte, hogy kifejezte véleményét, vagyis „nem hagyta szó nélkül” a kormány Soros-ellenes plakátjait, és úgy döntött, hogy ráírja az őszinte véleményét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.