Sokan igen, a Momentum azonban nem vesz részt Gulyás Mártonék nagygyűlésén

A DK, az Együtt, az LMP, az MLP, az MSZP és a Párbeszéd elnökei ott lesznek.

MN
2017. 11. 08. 21:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Október 23-án a rossz időre való tekintettel lemondta tüntetését a Közös Ország Mozgalom (KOM), ám Gulyás Márton bejelentette, hogy választási nagygyűlést szerveznek november közepére, ahová minden olyan pártot, szervezetet várnak, amely a változásban érdekelt.

„Azzal az ajánlattal élünk, hogy november 18-ára ellenzéki választási nagygyűlést szervezünk, amelyre hívjuk a változásban érdekelt összes olyan mozgalmat, szervezetet, pártot, amely szeretne valamilyen módon közösséget vállalni. A platformot elkezdtük építeni, az október 23-ai rendezvény lett volna az első lépés, hogy a változásban érdekeltek platformját meghirdessük, megnyissuk mások előtt” – mondta akkor a Közös Ország Mozgalom vezetője a Hír TV Egyenesen című műsorában.

A Mérce most azt írja, csaknem az összes ellenzéki párt részt vesz a KOM nagygyűlésén, ahol a tervek szerint közösen határozzák meg „az együttműködésnek azt a módját, ami a jelenlegi igazságtalan rendszer leváltásához, a civilek követeléseinek teljesítéséhez, a közös országhoz vezető út első lépése lesz”.

A DK, az Együtt, az LMP, az MLP, az MSZP és a Párbeszéd elnökei is részt vesznek a gyűlésen, Bokros Lajos pedig „igazolt hiányzó” lesz – a MoMa vezetője ugyanis nem lesz az országban, de pártja támogatásáról előzetesen biztosította a mozgalmat. A Momentum aznap saját rendezvényt tart majd.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.