Súlyos százezreket fizethet a „hazug kormánysajtó„ a Jobbiknak

Már több mint hetven sajtópert nyertek a jobbikosok a „Fidesz hazug lakájmédiájával” szemben, közölte a párt.

MN
2017. 11. 06. 10:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az eddig több mint hetven megnyert sajtóper után a Jobbik és politikusai személyiségi jogi perekben is sorra vesznek elégtételt a Fidesz hazug lakájmédiáján – írta lapunknak is megküldött közleményében a Jobbik sajtóosztálya.

„Múlt pénteken a TV2-n és az Origón volt a sor, akiket azért kellett a nemzeti pártnak bíróság elé citálnia, mert a »Bróker Marcsi-botrányban« való részvételt hazudták róluk, azt, hogy egy abban az ügyben érintett vállalkozótól kapott többmilliós támogatást. A kormány hazugsággyárai ezúton is csúfosan megbuktak a bíróságon, semmit nem tudtak bizonyítani abból, amit közöltek, a valótlan állításokért pedig több mint félmillió forint sérelemdíjat kell megfizetniük a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítélete szerint a Jobbiknak” – közölték.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.