Száz aktivistával rohanta le az LMP a Blaha Lujza teret

Szél Bernadett a párt méretéhez képest jelentős erőket mozgósított a kampánynyitóra Budapest közepén.

MN
2017. 11. 17. 16:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mintegy száz aktivistával tartott kampányrendezvényt péntek délután a budapesti Blaha Lujza téren Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje. Az esemény élő videóközvetítésében a párt társelnöke azt üzente: a korszakváltás már elkezdődött, hiszen többen vannak ma Magyarországon, akik kormányváltást szeretnének, mint azok, akik szerint jó irányba mennek a dolgok a Fidesz–KDNP kormányzása alatt.

A korszakváltás azonban – mondta Szél – nem irodákban vagy tárgyalótermekben fog bekövetkezni, hanem ahol az emberek vannak, vagyis az utcán. Az MTI-nek nyilatkozva a kormányfőjelölt azt mondta: az LMP mindazzal a tudással rendelkezik, amellyel a többi párt, de semmit sem sajátított el azokból a hibákból, amelyeket mások folyamatosan elkövettek, elkövetnek. A jövőben mindenhol jelen lesznek, ahol az emberek élnek, hogy megkérdezzék a választókat az őket érdeklő problémákról – ígérte.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.