Teljes elmebaj: migránsnak nézték a pécsi vízilabdásokat

A biztonság kedvéért rendőrt is hívtak a Miskolcról hazafelé tartó pólósokra.

Babos Attila
2017. 11. 27. 10:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A külföldi egyetemisták után már a magyar vízilabdázókat is „migránsnak” nézték Pécsett. És persze azonnal jelentette is a látottakat egy ügybuzgó pécsi, szóval ne higgyük, hogy senki sem nézi az M1-et. A PVSK vízilabdásait két, vélhetően igencsak gyanús fehér kisbuszba tuszkolták be, miután Miskolcról elindultak szombaton éjjel.

Az esetet De Blasio Domenico, a PVSK Mecsek-Füszért szakosztályvezetője a Pécsi STOP-nak erősítette meg. Az állampolgári bejelentés után a rendőrök Pécs határában állították meg a nem Szíriából vagy Pakisztánból, csupán Miskolcról hazaérkező pólósokat.

Igaz, a kisbuszok nincsenek felmatricázva és meglepő módon az utastér-világítás sem égett hajnalban, szóval volt némi oka a gyanúra az éjjel is éber állampolgárnak. A meccs szombaton este volt, Pécsre éjjel kettőre értek haza. Az ellenőrzés viszont rutinból ment, a rendőrök benéztek, látták, hogy mindenki a csapat melegítőjében utazik, úgyhogy roboghattak is tovább.

A meccs azonban 10-6 lett, Miskolcon kikaptak a pécsi vízilabdázók.

Persze nem ez az első eset, hogy rosszul ítélnek meg egy helyzetet és migránsokat vizionálnak Pécsett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.