Tömeges rosszullét a tízóraira kapott csirkehúsos szendvics miatt

Hetényegyházán nyolcvan gyerek nem ment iskolába a panaszaik miatt.

MN
2017. 11. 17. 18:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ATV Híradója élő adásában számolt be róla, hogy háromnegyed hatkor is folyamatosan érkeztek Hetényegyházán a szülők gyerekeikkel a gyermekorvosi rendelőbe. A szülők úgy gondolják, a szerdai tízóraira kapott csirkehúsos szendvics lehet a rosszullétek oka, melynek a gyerekek szerint fura íze volt. Többen is hánytak közülük este, mára pedig már nyolcvan gyerek nem ment iskolába panaszaik miatt, noha ebben a számban egy megfázásos betegség is benne lehet. 

Magas lázzal nem jár a tömeges rosszullét, valószínűleg néhány nap alatt el is múlik a kellemetlenségük, ugyanakkor a gyermekorvosi rendelő melletti gyógyszertárban gyógyszerhiány alakult ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.