„Undorító módon a Habony-féle média ellenzéki politikusokat is megaláz”

Azt állította a Szegedma.hu, hogy az MSZP-s Szabó Sándor migránsok befogadásáról kötött egyezséget.

MN
2017. 11. 11. 12:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Undorító, parazita módon a Habony-féle média most már nemcsak pedagógusokat, köztisztviselőket vagy közszolgálatban lévő tisztességes embereket aláz meg, hanem rendszeresen ellenzéki politikusokkal is ezt teszi” – mondta Szabó Sándor szocialista  országgyűlési képviselő a Hír TV-nek annak kapcsán, hogy a kormányközeli Szegedma.hu egy cikkében az állította, hogy Szabó levelet írt Botka László polgármesternek, amelyben megkéri, hogy az áprilisi választásig ne beszéljen a Martin Schulzcal kötött egyezségről, vagyis hogy Szegeden több ezer menekültet fogadnának be.

Az ellenzéki képviselő tagadta a Martin Schulzcal kötött magállapodást, a nevében írt levelet hamisítványnak nevezte. Úgy fogalmazott: a portálon megjelent levél „olyan koholmány, amely meg sem született. Az én nevemben tettek fel egy levelet, amelyet én nem írtam meg. [ ] Az a lényeg, hogy megálljt kell parancsolni annak, hogy emberekkel bármit megtehessen a Habony-féle média” – tette hozzá a szocialista képviselő.

Szabó Sándor elmondta: büntetőfeljelentést tesz a Szegedma.hu ellen.

A portálról a cikket már eltávolították, csak a 404-es hibaüzenet jelenik meg.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.