Vacognak a csepeli mentők, nincs fűtés a mentőállomáson

Elromlott a kazán az épületben. Az önkormányzat felajánlotta a segítségét.

MN
2017. 11. 14. 12:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Másfél hete nincs fűtés a csepeli mentőállomáson, mert elromlott a kazán – írja a 168óra.hu. Sőt, meleg víz sincs, így csak hideg vízben moshatnak kezet a dolgozók, fürdésről szó sem lehet.

A mentőállomás dolgozói olajradiátorokkal próbálják elviselhetőbbé tenni a benti létet, mert hiába jelezték már akkor az Országos Mentőszolgálatnak a problémát, azóta sem történt semmi. Egy helyi vállalkozó felajánlotta a segítségét, de ehhez a vezetőség engedélye kellett volna, amit nem kaptak meg a fázó mentők.

A mentőállomást kedd délelőtt felkereste Borbély Lénárd csepeli polgármester. A kerület vezetője a Facebook-oldalán osztotta meg tapasztalatait, és felajánlotta az önkormányzat segítségét: felszerelik az épületet egy új és megfelelő kapacitású kazánnal.

Megkeresésünkre Irmalos András, a mentőállomás vezetője közölte, hála a nagy médiavisszhangnak, már szerelik is be a kazánt, így már nem kell fagyoskodniuk a 15 fokos hidegben.

A jelenség azonban nem egyedi. Januárban a váci mentőállomáson és az Országos Mentőszolgálat angyalföldi telephelyén is leállt a központi fűtés.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.