A Dunába dobhatták Fanni holttestét, összetört a család

Egy kicsit még hiszek abban, hogy ez csak egy rossz álom – mondta édesanyja a Blikknek.

MN
2017. 12. 06. 7:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a valóságshow-ból ismert Novozánszki Fanni ügyében. A nőt a rendőrség továbbra is eltűnt személyként keresi – közölte a BRFK a kormányközeli Borsonline-nal, ami azt jelenti, hogy a holttest még nem került elő.

A Tények értesülése már konkrétabb: a nyomozók kötelet és vérnyomokat is találtak, és feltehetőleg a Dunába dobhatták a fiatal lány holttestét.

„Többször vissza is kérdeztem, jól hallom-e, amikor azt mondták, hogy már nem élő testet keresnek a nyomozók. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez velünk történik. Nem értem, hogy kinek árthatott ez a csodás kislány” – ezt már az egykori valóságshow-hős édesanyja mondta a Blikknek.

„Szeretném őt hazahozni. Bár egy kicsit még hiszek abban, hogy ez csak egy rossz álom, és egyszer szólnak, hogy tévedtünk, Fanni jól van és hazamehet. Ha nem így lesz, akkor szeretném elhamvasztatni a testét, hogy itthon legyen velem” – mondta könnyek között az otthonában a Blikknek Katalin.

A Blikk úgy tudja, több bizonyíték is arra utal, hogy a valóságshow-szereplő már az eltűnése napján, november 20-án meghalt. A gyanúsított aznap Budapestről a Balatonhoz utazott, majd onnan egy Pest közeli városba, a lakóhelyére autózott. Ahogy a bulvárlap szerint csel volt, hogy valakik összepakolták a lány ruháit, valójában csak a hatóságokat akarták félrevezetni a bőröndökkel.

A Borsonline már tovább megy, úgy vélik, az őrizetbe vett egykori MSZP-s képviselőjelölt (aki nem tett beismerő vallomást) kitervelte a gyilkosságot, ugyanis kiderült, hogy a luxusház kamerafelvételein – ahol Fanni albérlete volt – látszik, hogy B. L. éjszaka érkezett, majd az ölében vitte el a fiatal nő élettelen testét.

„Fanni az elmúlt hónapokban már olyan körökben mozgott, és olyan titkok tudója volt, amik miatt borítékolható volt, hogy valami rossz történik vele” – mondta a Borsnak egyik villatársa.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.