Átadták az Aranytoll díjakat

Az idén Bittner Levente, Szathmáry István Pál és Horváth Csaba László vehette át a Magyar Nemzet Aranytoll díját.

MN
2017. 12. 04. 12:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az idén Bittner Levente, Szathmáry István Pál és Horváth Csaba László vehette át a Magyar Nemzet Aranytoll díját. Bittner Levente a Magyar Nemzet Online (MNO.hu) munkatársaként elsősorban a portál fejlesztésében vállalt szerepe miatt érdemelte ki az év legkiemelkedőbb teljesítményét nyújtó kollégáknak járó elismerést. Szathmáry István Pál a Magyar Nemzet Magazin társszerkesztőjeként, a kulturális rovat szerkesztőjeként végzett munkájáért, illetve kimagasló színvonalú riportjaiért, kritikáiért, interjúiért és publicisztikáiért kapta meg az Aranytollat. Horváth Csaba László a belpolitikai rovat szerkesztője, az újság egyik legjobb oknyomozó újságírója. Cikkeiben elsősorban az uniós, állami támogatásokkal kapcsolatos, korrupciógyanús ügyekről, visszaélésekről ír.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.