Bárki megveheti az SZDSZ Tímár utcai, egykori pártházát

A Cégközlöny szerint három budapesti ingatlant lehet megvenni 10 és 100 millió forint között.

Vékony Zsolt
2017. 12. 07. 11:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyilvános pályázatot írtak ki a Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ) egykori, budapesti pártirodáinak megvételére a Cégközlöny legfrissebb számában.

A pályázat során három ingatlanra lehet licitálni. A Baross utca 10/B alatti, 565 négyzetméteres lakóház és udvar minimálára közel 10,2 millió forint. A szintén a Baross utca 10-ben található, földszinti, 156 négyzetméteres helyiségért minimum 40,3 milliót kell fizetni, míg a Tímár utca 2. alatti, 890 négyzetméteres egykori pártházért 98,6 milliót.

A kiírás szerint a vételárból minden esetben bánatpénzt kell átutalni az egykori párt bankszámlájára.

A Népszabadság egyébként már 2014 áprilisában is arról írt, hogy egy ingatlanfejlesztő cég megvette volna a Tímár utcai pártházat 106 millió forintért, de az akkori tulajdonos Magyar Fejlesztési Bank az összes ingatlant egy csomagban szerette volna eladni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.