Elütöttek egy munkást az M0-son

A férfihez mentőhelikopter érkezett, de sérülései olyan súlyosak voltak, hogy nem tudták megmenteni az életét.

MTI
2017. 12. 06. 10:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elütött egy munkást az M0-s autóút törökbálinti szakaszán egy személygépkocsi szerdán – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. A közlemény szerint az M0-s autóút Diósd felé vezető oldalán a 3-as kilométerszelvénynél, Törökbálint külterületén egy személyautó behajtott a terelés melletti lezárt útszakaszra, ahol elütött egy ott dolgozó munkást.

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese elmondta, hogy mentőhelikopterrel érkeztek a helyszínre. Megkezdték a középkorú férfi újraélesztését, de a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy nem tudták megmenteni az életét.

A mentőhelikopter érkezése miatt az útszakaszt egy időre teljesen lezárták, a forgalmat az autóút melletti mellékútra terelték. Kora délutánra egy sávon már megindult a közlekedés, de a helyszíni szemle még tart, ezért a rendőrség kéri az autósokat, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.