Fideszes képviselőt reklámoztak a budapesti ételosztáson

Bajkai István nevével felmatricázott tojást osztottak Terézvárosban a szegényeknek.

MN
2017. 12. 03. 14:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bajkai István fideszes választókerületi elnök nevével felmatricázott dobozban adták át a tojást a rászorulóknak a VI. kerületi önkormányzati ételosztáson.

Mindez egy önkormányzati helyiségben, önkormányzati alkalmazottak segítségével történt; a rászorulók két ilyen dobozt kaptak fejenként, a többi élelmiszer-adományt viszont jelöletlen csomagolásban osztották – tudta meg az RTL Klub.

Bajkai István a VII. kerület fideszes alpolgármestere, korábban ügyvédi irodáján keresztül ő látta el Orbán Ráhel jogi képviseletét, az irodáját is magába foglaló konzorcium pedig milliárdokért adhatott tanácsokat a kormánynak.

A 168 Óra értesülései szerint a jövő évi országgyűlési választáson Bajkai indulhat a VI. kerület egy részét magába foglaló választási körzetben is.

A képviselő-ügyvéd a csatornának azt mondta: nem tudja, hogyan került az általa vett tojás az önkormányzati ételosztásra – az akciót egy választókerületi munkatársa szervezte –, de azt elismerte, hogy tojásokat ajánlott fel jótékonysági céllal.

A DK szerint ez nem több egyszerű szavazatvásárlásnál. Ez gusztustalan, undorító, fel kell számolni – vélte az ügyben megkérdezett pártszóvivő, Gréczy Zsolt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.