Liberálisok: A Fidesz kérjen bocsánatot Sorostól!

A párt szerint a kormány propagandája már az országhatáron túl is mérgezi a közéletet.

MN
2017. 12. 09. 18:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Liberális Párt arra kéri a Fideszt, hogy határolódjon el Pócs Jánostól a botrányos Facebook-bejegyzését követően. A Liberálisok megdöbbentőnek és elfogadhatatlannak tartja a „Soros Györgyöt levágott és megperzselt disznóként bemutató” kép megosztását és a hozzáfűzött kommentárt is.

A párt szerint a kormány hazugságra és gyűlöletre épülő propagandája már az országhatáron túl is mérgezi a közéletet.

„A bejegyzés a második világháború antiszemita akcióit idézi, a demokratikus értékeket valló pártoknak és politikusoknak egységesen kell elítélni a történteket. Pócs János szánalmas magyarázkodása csak olaj a tűzre. Ha az Orbán-kormány komolyan gondolja, hogy a Soros-kampánynak nincs zsidóellenes üzenete, haladéktalanul határolódjon el Pócs Jánostól, és kérjen bocsánatot Soros Györgytől” – fogalmazott az MLP.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.