Mészáros Lőrinc helikopterrel közelíti meg vadászkastélyát

A bélmegyeri ingatlanhoz vezet ugyan út, de az olyan rossz, hogy a közútkezelő már 2014-ben azonnali helyreállítást sürgetett.

MN
2017. 12. 06. 10:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem cáfolta a fejlesztési minisztérium államtitkára, hogy a milliárdossá tett felcsúti polgármester helikopterrel közelíti meg Békés megyei vadászkastélyát – olvasható a Hír Televízió oldalán.

A portál szerint a bélmegyeri ingatlanhoz vezet ugyan út, de az olyan rossz, hogy a közútkezelő már 2014-ben azonnali helyreállítást sürgetett.

Mészáros Lőrinc urizálását az LMP-s Sallai Róbert Benedek említette meg egy, a kormánynak címzett kérdésében. Fónagy János államtitkár azt válaszolta neki, hogy az útszakasz felújítását a Békés megyei önkormányzat nem tartja sürgősnek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.