Új szakmát érhet egy kétperces videó

A Talent programmal a nehezebb körülmények között élő vidéki fiataloknak szeretnének esélyt adni egy piacképes szakma megszerzéséhez.

MN
2017. 12. 11. 7:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A programozóképzés célja, hogy tanfolyamával egy olyan valós alternatívát nyújtson, melynek segítségével a végzett hallgatók fel lesznek vértezve a szakmában való elinduláshoz szükséges tudással és képességekkel, és a sikeres végzést követően a hazai piacon való elhelyezkedést is támogatja. Az intenzív, napi nyolcórás oktatás rendkívül gyakorlatorientált, ráadásul a hallgatókat egy coach is segíti, akivel különböző készségeket fejlesztenek, például prezentációs technikákat, illetve a hatékony csapatmunkához szükséges szemléletet.

A Reaktorlabs tehetséges, kifejezetten hátrányos helyzetű, vidéken élő fiatalokat keres, akik önerőből nem tudnák megfizetni egy négy és fél hónapos szoftverfejlesztői tanfolyam költségeit. Tőlük egy kétperces videót várnak, amelyben kifejthetik, hogy miért ők a legalkalmasabbak arra, hogy részt vegyenek egy ingyenes programozóképzésen. A jelentkezők közül a legjobbak térítésmentesen végezhetik el a Reaktorlabs következő 18 hetes szoftverfejlesztői tanfolyamát, melynek során szállást és teljes ellátást is kapnak. A Talent programmal a nehezebb körülmények között élő vidéki fiataloknak szeretnének esélyt adni egy piacképes szakma megszerzéséhez.

A pályaműveket az alábbi e-mail címre várják: [email protected].

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.