Újra jár majd a 3-as metró az adventi vasárnapokon

Több vonalon is sűrűbben közlekednek majd bizonyos járatok.

MN
2017. 12. 01. 10:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az adventi vasárnapokon napközben – valamint december 23-ától január 2-áig mindennap – Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között jár majd az M3-as metró, azaz nem kell metrópótló busszal utazni a teljes vonalon – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

Kitértek arra is, hogy az ünnepi bevásárlóhétvégék megnövekedő forgalma miatt egyes vonalakon sűrűbb vagy kényelmesebb közösségi közlekedési lehetőséget biztosítanak: az adventi hétvégéken a megszokottnál 18-cal több villamosszerelvény, 12-vel több autóbusz és trolibusz segíti a gyorsabb eljutást, 46 szóló busz helyett pedig csuklós jármű biztosít nagyobb férőhelyet az utasoknak.

Azt írják, hogy a megnövekedő forgalmat több autóbusz-, villamos és trolivonalon is segítik a december 2-a és 23-a közötti hétvégéken. A tájékoztatás szerint

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.