Vona Gábor: A magyar demokrácia fekete szerdája

Élőben követjük a Jobbik elnökének nemzetközi sajtótájékoztatóját, amelyen kommentálja azt, hogy az ÁSZ 662 millió forintot vonna el a párttól.

Tuser Krisztián
2017. 12. 08. 13:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke nemzetközi sajtótájékoztatót tart arról, hogy a volt fideszes képviselő Domokos László által vezetett Állami Számvevőszék 662 millió forintot vonna el a párttól, kérdésessé téve ezzel, hogy egyáltalán elindulhat-e a választáson.

Csütörtök este Vona Gábor a Hír TV Egyenesen műsorában azt mondta, hogy „elképesztő a felháborodás”, amit tapasztal az ügyben, őt is meglepte, ami az emberekből előtört.

A pártelnök a műsorban azt kérte, hogy a képernyőkön keresztül üzenhessen Orbán Viktornak. A kamerába nézve a következőket mondta:

„Idefigyelj, Viktor, te korrupt zsarnok! Hogyha azt hiszed, hogy én félek, vagy mi félünk tőled, akkor nagyon tévedsz. Sem én nem félek tőled, sem a Jobbik nem fél a Fidesztől, és azt látom, hogy az emberek sem félnek. Neked kell félned! 2017-ről azt hitted, hogy a lázadás éve lesz, de tévedtél. 2018 lesz a lázadás éve, és a kormányváltó emberek el fognak söpörni, és el fognak számoltatni téged. Úgyhogy erre készülj, arra kérlek!”

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.