Biztos, hogy a Paksért felelős minisztert indítja a Fidesz a városban

Kövér László választmányi elnök kedden jelenti be, kik lesznek a Fidesz–KDNP egyéni képviselő-jelöltjei.

MN
2018. 01. 15. 18:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fideszt 2014 októberében rommá verő Süli Jánost indítja a Fidesz a paksi választókörzetben – idézte fel a Hvg.hu.

A paksi atomerőmű volt vezérigazgatója a négy évvel ezelőtti önkormányzati választás során még a Polgári Összefogás Paksért egyesület színeiben, sőt: az MSZP és a DK támogatásával győzte le a 77:22 arányban a Fidesz–KDNP akkori jelöltjét. Polgármesteri posztjáról tavaly áprilisban mondott le, miután Orbán Viktor kinevezte a paksi bővítés tárcanélküli miniszterévé. A városban nagy népszerűségnek örvendő szakembert egyébként már 2012-ben is megkörnyékezte a paksi Fidesz, de ő nem akart belépni a pártba, a lap úgy tudja, most sem tervezi. A Hvg.hu fideszes forrásokra hivatkozva azt írja, a pártközpont tanult a hibából és belátta, jobban jár, ha a maga oldalán aknázza ki Süli helyi népszerűségét.

Emellett azt írják, hogy

Az ATV.hu eközben arról számol be: a csatorna főmunkatársának fideszes és KDNP-s politikusok egyebek mellett megerősítették, hogy

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.