Stop Soros: vissza a hatvanas évekbe – a határon se ki, se be!

Akit az Orbán-kormány ellenségnek könyvel el, az nem mehet a határ közelébe.

MN
2018. 01. 17. 13:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pintér Sándor belügyminiszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztató keretében számol be a kormány illegális migrációval kapcsolatos döntéseiről.

Szerdán a kormányközeli Magyar Idők írta meg, hogy a kormány megtárgyalja és el is fogadhatja a Soros György és hálózata elleni akciótervet, amely több jogszabály-módosítással és szankciókkal szoríthatja vissza a migrációt támogató szervezeteket.

Pintér Sándor és Kovács Zoltán a kormányülés szünetében megtartott sajtótájékoztatón közölte, hogy három részből álló „Stop Soros” csomagról döntöttek. Eszerint

A törvénycsomagot előbb társadalmi vitára bocsátják.

A 444.hu kérdésére válaszolva Pintér Sándor kijelentette: Soros György nem végez illegális migrációt támogató tevékenységet, ezért egyelőre nem alkalmazzák vele szemben az „idegenrendészeti távoltartás” intézményét. Azt, hogy melyik szervezetek végeznek ilyen tevékenységet, a szervezetek önbevallása fogja eldönteni – fűzte hozzá.

 ###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.