Szél Bernadett: Én ott leszek a nemzetbiztonsági bizottság ülésén

A Fidesz már a kérdéseket sem képes elviselni – mondta az LMP miniszterelnök-jelöltje.

Katona Mariann
2018. 01. 18. 12:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hiába a Fidesz és Németh Szilárd – jogilag néha nehezen értelmezhető – igyekezete, hogy Szél Bernadettet távol tartsa a nemzetbiztonsági bizottság ülésétől, az LMP-s politikus eltökéltnek látszik. „Egy dolgot biztosan ígérhetek: én ott leszek jövő csütörtökön a bizottsági ülésen” – szögezte le a Facebookon közzétett videoüzenetében.

Szerinte ugyanis egyelőre nem a Fidesz dönt arról, hogy ki vehet részt a testület munkájában, őt ugyanis oda megválasztották, átvilágították, vagyis minden joga megvan ahhoz, hogy bent üljön.

Bár elmondása szerint nemcsak ülni akar, hanem kérdezni is. Szél Bernadett szerint éppen ez az, ami nem tetszik a Fidesznek, hiszen „már a kérdéseket sem képes elviselni”, mert azok olyan kérdések, amelyekre nincsenek válaszai. Az LMP miniszterelnök-jelöltje úgy foglalta össze, hogy a Fidesz legnagyobb ellensége a propaganda mögötti valóság: a széteső oktatás, a csőd szélén álló egészségügy és a magukra hagyott családok százezrei.

Azzal pedig, hogy ki akarják tiltani a bizottság üléséről, Szél Bernadett szerint elismerik, hogy az LMP jó úton jár, „lyukakat üt a propagandán”.

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.