A gyöngyösi polgármester kilép az MSZP-ből

Hiesz György bejelentette: visszalépett az országgyűlési képviselői jelöléstől.

MN
2018. 02. 06. 13:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hiesz György, Gyöngyös polgármestere kedden bejelentette, hogy visszalépett az országgyűlési képviselői jelöléstől, nem indul a körzetben. Könnyeivel küszködve azt is közölte, hogy kilép az MSZP-ből – írja a Heol.

„Mikor elvállaltam a felkérést a jelölésre, és most is, amikor visszalépek, azt mondom, hogy nekem csak egy fontos van: a város szolgálata, ennek a hivatásnak a maximális ellátása. Talán sokkal többet tudok Gyöngyösnek tenni, szolgálni azzal, hogy ezt a kampányt most nem csinálom végig” – fogalmazott a sajtótájékoztatón Hiesz György. Bejelentette, hogy függetlenként folytatja munkáját, a jövő évi polgármesteri választáson is így szeretné a város érdekeit képviselni.

„Azt a megkezdett munkát szeretném folytatni, amelyet az elmúlt években is próbáltam végigvinni. Nagyon remélem, hogy a csapatban nem lesz változás” – jelentette ki. Hozzáfűzte: egy korszak lezárult, és „sok mindennek az elindítója voltam, de van egy szakaszhatár, amit már az ember nem akar követni. Úgyhogy maradok a megkezdett munka mellett, és úgy gondolom, csak Gyöngyös számít.”

Az MSZP később közleményben azt írta, Hiesz György váratlan bejelentését sajnálattal, de tudomásul vették. „Polgármester úrnak városvezetői munkájához sikereket, magánéletében pedig sok boldogságot, és jó egészséget kívánunk” – tette hozzá a párt.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.