A jakuzzi mellékes, garázsra és légkondira vágynak a legtöbben

Felmérték, hogy mit hiányolnak a leginkább otthonukból a 25 és 35 év közötti magyar ingatlantulajdonosok.

MN
2018. 02. 28. 10:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felmérte a Fundamenta, mit hiányolnak a leginkább otthonukból a 25 és 35 év közötti magyar ingatlantulajdonosok.

A listát vastagon a garázs vezeti: a válaszadók 57 százaléka szeretné fedél alatt tartani a kocsiját. A felmérésben résztvevők csaknem fele a házimunkán könnyítene, ők mosogatógépre vágynak. A rangsor harmadik helyén a légkondi áll, főleg a városlakók szenvednek a hőségtől. Sokan szeretnék napkollektor felszerelésével korszerűsíteni az otthonukat, az ötödik legvágyottabb extra pedig a gardróbszoba.

A válaszadók 29 százaléka tartaná szekrények helyett külön helyiségben a ruhatárát, ha tehetné. A felmérés szerint ők nem meglepő módon zömmel fővárosi hölgyek, felsőfokú végzettséggel.

Az eredmények alapján a kandalló (22 százalék), a víztisztító készülék (19 százalék), valamint a medence (17 százalék) iránt mutatkozik még jelentősebb igény. Alig-alig vágyott extra ugyanakkor a szauna és a jakuzzi, a tulajdonosok mindössze 4,1 százaléka szeretne ilyet a lakásába.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.