A kormánypárti sajtó szerint nem történt semmi érdekes Vásárhelyen

Ne szólj szám, nem fáj fejem?

Bittner Levente
2018. 02. 25. 22:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormánypárti sajtó ingerküszöbét alig érte el a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választás vasárnap este. Bár a fél kabinet ott töltötte az elmúlt heteket, vasárnap már a részvételi adatokat is óvatosan jelentették meg, este pedig körülbelül egy falusi választás szintjén kezelték.

A következő képernyőfotók 23 óra 20 perc körül készültek, jó keresgélést kívánunk a tudósítások megtalálásához.

 

 

A képernyőfotókból nem látszik, de a Pesti Srácok cikkét kivéve mindegyik csak néhány mondatos volt. Illetve a Pesti Srácok egy gyors elemzést is készített már.

Az állami hírügynökség is inkább hallgatott, bár 23 óra után kiadták Márki-Zay beszédét is nagyon röviden, így talán abból használnak majd a kormányportálok. Fotót egész nap nem készítettek. Lázár János később megtartott sajtótájékoztatójának anyagát pedig előbb adták ki, mint a körülbelül fél órával előtte véget ért Márki-Zay-tájékoztatóét.

A legnehezebb azért a 888-on volt megtalálni az eredményt. 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.